Våre eksperter

Verdisatt sine eksperter har lang erfaring fra auksjonshus i Norge og internasjonalt, brukthandel, gallerier, samt kjøp og salg av kunst, antikviteter og gjenstander.

Noen av ekspertene våre er generalister, som betyr at de kan verdivurdere de fleste gjenstander i et hjem. De fleste av ekspertene er spesialister innenfor spesifikke fagområder og tidsepoker, og kan hjelpe deg med å vurdere ulike gjenstander innenfor en rekke kategorier. Ekspertene har brede nettverk som kan bidra til at du får mest mulig kunnskap om objektet du eier og bidra med rådgivning.

Pascal

Pascal

Nyborg

Erfaring

Mer enn 35 års erfaring innen taksering av kunst og antikviteter. Christiania Auksjoner generalist og aksjonarius, Blomqvist leder for kunstavdelingen, Christies Specialist 1800-talls Europeisk kunst i New York, Bonhams Representant for Norge og Sverige. Bachelor i Kunsthistorie fra Skottland, Sothebys Institute of Art, graduate program fra London.

Ekspertise

Generalist, spesialområde kunst og skulptur.

Fabio

Fabio

Carlesi

Erfaring

Mer enn 20 års erfaring med verdivurdering og kjøp salg av moderne møbler og design. Innehaver av designgalleriet Utopia Retro Modern siden 2002.

Ekspertise

1900-talls design og kunsthåndverk.

No items found.
Christine

Christine

Bruu

Erfaring

Mer enn 6 års erfaring fra samtidskunstfeltet, både som skribent, gallerist og kurator. Mastergrad i kunsthistorie fra Universitetet i Oslo og Det norske institutt i Roma.

Ekspertise

Moderne kunst og samtidskunst, 1970 - nåtid.

No items found.
Steven

Steven

Zheng

Erfaring

Mer enn 20 års erfaring innen taksering, kunst og antikviteter. Medlem av NSOK (Norsk Selskap for Orientalsk Keramikk) som samarbeider med OCS (Oriental Ceramic Societies) både i Stockholm og London.

Ekspertise

Asiatisk gjenstander ink. keramikk, porselen, møbler, silke, maleri, bronse, osv. (hovedsakelig kinesisk, men også japansk, thai, Vietnam, Korea, Nepal).

No items found.
Truls

Truls

Eide

Erfaring

Mer enn 25 års erfaring innen taksering av kunst og antikviteter.

Ekspertise

Glass, steintøy, møbler, en rekke objekter fra perioden 1850 til 1990.

No items found.
Erik

Erik

Olafsen

Erfaring

Mer enn 40 års erfaring med taksering og kjøp/salg av frimerker og postkort. Erik har i 25 år sittet i redaksjonen til Norgeskatalogen, som er Oslo Filatelistklubbs katalog over Norske frimerker. Han har også jobbet som dommer under frimerkeutstillinger, og er nok en av de som har sett mest frimerker og postkort i Norge. I dag jobber Erik i Oslo Frimerke- og Myntauksjoner AS der det arrangeres to store auksjoner i året, i tillegg til å være ekspert for Verdisatt.

Ekspertise

Frimerker og postkort

No items found.
Sten

Sten

R. Eek

Erfaring

20 års erfaring innen taksering, gradering og verdivurdering av mynter, sedler og medaljer. Grunnlegger og eier av Meyer Eek AS.

Ekspertise

Norske mynter fra middelalderen til norsk krone og øre mynt, utenlandske mynter, sedler og medaljer fra hele verden.

No items found.

Er du en ekspert?

Er du en ekspert som har lang erfaring og mye kunnskap innen noen av kategoriene våre, og ønsker å bli en del av vårt nettverk av eksperter? Ta kontakt!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.