Hva koster det?

Det er lett for deg å få verdivurdert kunstverkene og objektene dine. Under ser du prisene våre.

Taksering med bilder

Last opp bilder og en beskrivelse av objektet, og motta en verdivurdering innen 48 timer. Resultatet ser man elektronisk i tjenesten Mine objekter

Verdiestimat

Last opp bilder og en beskrivelse og motta en salgstakst på objektet

Kr. 499,- per objekt

Verdisertifikat

Last opp bilder og en beskrivelse og motta en salgstakst og en forsikringstakst på objektet. I tillegg få man tilgang til taksten på PDF for dokumentasjon

Kr. 899,- per objekt

Rabatter

- Ved 2-4 verdivurderinger trekkes 10% rabatt på hele ordren
- Ved over 5 verdivurderinger trekkes 15% rabatt på hele ordren

Taksering over video

Book en videokonsultasjon med en ekspert hvor du kan vise de objekter du ønsker å få taksert muntlig underveis.

30-minutters videokonsultasjon

Få muntlig takst på ca. 20-40 objekter

Kr. 2990,-

60-minutters videokonsultasjon

Få muntlig takst på ca. 40-80 objekter

kr 3990,-

Taksering hjemme hos deg eller på ditt kontor

En av våre eksperter kommer hjem til deg for en personlig og grundig vurdering av dine objekter.  Ideell for bo-behandling og fordeling av eiendeler til etterlatte.

En av våre eksperter kommer hjem til deg for en grundig vurdering av dine objekter. Prisen gjelder i Oslo, Asker, Bærum og Bergen. For andre områder etter avtale.

Fra kr 4990,-

Taksering på vårt kontor

Ta med deg dine gjenstander til vårt kontor i Oslo og få en verdivurdering mens du venter.

Eksperten registrerer ditt objekt og gir deg en takst og tilgang til tjenesten Mine objekter, hvor du kan se objektene og takstene dine elektronisk.

Fra kr 499,-

Mine objekter

Tjeneste hvor man kan legge inn objekter og få vist objektene med takster digitalt. Tjenesten er ideel for bedrifter som ønsker å få verdivurdert objekter regelmessig.

Tjeneste hvor man kan legge inn objekter og få objektene og takstene vist direkte i tjenesten. I tillegg kan man få forespørre salgsanbefaling på objekter kostnadsfritt. Tjenesten er gratis, men men betaler for verdivurderinger av objekter som bestilles og listes opp i tjenesten.

Gratis tilgang

Kunst- og objektkatalogtjeneste

Vår Kunst- og objektkatalogtjeneste lar deg holde oversikt over kunstverk og verdier, samt få innsikt om hvert enkelt objekt

Tjenesten gir deg tilgang til å holde oversikt over alle objekter og verdier, med detaljert beskrivelse, stedsangivelse og status.

Dersom du trenger dokumentasjon til forsikringselskap etc. kan du lett hente ut rapporter.

kr 990,- eks. moms pr. måned

Arv/skifte tjeneste

Med Arv og skifte tjenesten hjelper vi dere å få registrert og verdivurdere objekter av verdi og gir dere tilgang til en tjeneste hvor dere kan fordele og dokumentere alle objektene

Tjenesten er en pakke som består av en videokonsultasjon eller hjemmebesøk for å sile ute objekter av verdi, registrering av objekter av verdi (for eks. over kr 2000), verdivurdering av registrerte objekter og en tjeneste som lar deg fordele de registrerte objektene mellom arvinger. 

Fra kr 4990,-